Wat anderen zeggen

De begeleiding in mijn loopbaan heb ik als zeer goed ervaren. Geert is iemand die alle tijd voor mij genomen heeft. Daarnaast straalt hij rust uit zodat ik al hetgeen besproken is, op mij in kan laten werken. De gesprekken met betrekking tot mijn loopbaan heeft een positieve wending gemaakt. Ik wil Geert daar bijzonder voor bedanken. En voor de lezer : zoekt u iemand die u op een goede manier kan helpen waarbij tijd niet de belangrijkste issue is en die daarnaast de geduld en de expertise heeft om je goed te kunnen adviseren, dan wil ik u aanraden om contact met Geert op te nemen.

Michael. Smis, Jurist, Apeldoorn

Ik heb ontzettend veel aan de loopbaanbegeleiding en coaching gehad. Ik ben voor het eerst gaan kijken naar wie ik nu echt ben en wat mijn drijfveren zijn. Allerlei zaken waar ik nog nooit zo bij had stilgestaan. Hierdoor ben ik meer gaan begrijpen hoe ik me verhoudt ten opzichte van anderen. Niet alleen voor mijn werkleven maar ook zeker voor mijn privéleven ontzettend goede inzichten. Ook weet ik door dit traject beter wat voor werk bij mij past en waar ik dit kan vinden. Ik vind Geert een hele vriendelijke en slimme coach die je goed weet te doorgronden. Hij heeft geduld met je en straalt een bepaalde rust uit waardoor je je snel op je gemak voelt bij hem. Doordat hij ervaring heeft in loopbaanbegeleiding en coaching binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven merk je dat hij veel kennis heeft.

S. Operationeel Specialist, Politie Oost-Nederland, 30 jaar

Ik was er klaar mee….

Ik vroeg me af hoe dit kon en hoe dit verder moest. Ik had tenslotte de baan waar duizenden van dromen. Van politieagent, wijkagent, rechercheur, coördinator naar projectvoorbereider zware criminaliteit. Vooraan wroeten met informatie om criminele bendes/families een kopje kleiner te maken en op de hoogte van tal van geheime onderzoeken.

Ik voelde dat het anders moest. Na een tijdje vacatures bekeken te hebben, maar eens contact opgenomen met een nieuwe functionaris bij P & O. Geert was onze nieuwe loopbaanadviseur. Of hij wat voor me kon betekenen? 

Na een aantal gesprekken over mijn werkhistorie begon Geert over een test: de MBTI-test. Deze zou misschien antwoord kunnen geven op wat ik eigenlijk vanuit mijn hart zou willen. Ik heb de test gemaakt en met Geert besproken. Hoe treffend was de persoonsomschrijving die uit de bus kwam! Het antwoord was maar één alinea tekst, maar wel één die me handvatten gaf om verder aan te werken.

Tegenwoordig werk ik als security-profiler (beveiligings-gedragsanalist) voor high-risk opdrachten door het hele land en ben ik als (hoofd-)docent verbonden aan een aantalbeveiligingsopleidingen.  Vaak in company maatwerktrainingen. Na een slechte periode “heb ik mezelf weer gevonden”, zoals dat zo mooi heet.

Of een openstaande vacature bij je past kun je goed beredeneren, maar onze geest is niet echt betrouwbaar.  Ik heb naar mezelf (en Geert) geluisterd. Nu jij nog?

Roelf Pot, Rechercheur Politie. (40 jaar)