Over mij

Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens talenten heeft gekregen die hij of zij verder kan ontwikkelen. Ik wil mensen graag begeleiden in deze persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik vanuit een algemene christelijke mens- en maatschappijvisie met respect voor ieders individuele levensbeschouwing.

Achtergrond

Na mijn studie ben ik in 1996 gaan werken als HRM professional. Allereerst voor enkele grote organisaties in het westen van het land (o.a. IBM en Rabobank Nederland).

Sinds 2009 werk ik als zelfstandig professional (freelancer). Daarnaast ben ik sinds 2005 parttime in dienst bij de Politie als loopbaanadviseur en coach. Ik heb in diverse organisatie veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen.

Als basis heb ik een technische en commerciƫle opleiding. Naast mijn zakelijke en commerciƫle kant heb een ik sterk mensgerichte kant. Daarom ben ik de opleiding Personeel & Arbeid gaan volgen. Deze heb ik aangevuld met diverse post-hbo-opleidingen op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching.

Ik ben erkend loopbaanprofessional  bij het NOLOC (vakvereniging) en gecertificeerd voor het opmaken van persoonsprofielen met de MBTI-methode.

Naast mijn werk als loopbaanadviseur en coach bij de Politie en als freelancer, steek ik ook graag de handen uit de mouwen. Dat doe ik als (betaald) klusjesman en hobby imker.

Meer informatie over mijn loopbaan is te vinden op LinkedIn.